Zakletý zámek u svých prvních čtenářů

18.04.2017 18:36

Ještě neuplynuly ani tři týdny od pátku 31. března, kdy vyšla naše nová sbírka pohádek Zakletý zámek. Vlastníma rukama jsme složili v poličské knihovně tisíc výtisků, z nichž už velká část byla i s dárky odeslána těm, kteří si knížku objednali. Hned další pracovní den byla k dispozici na Kosmas.cz a během týdne i v kamenných prodejnách. A okamžitě nám začaly chodit milé ohlasy a fotky s knížkou:

"Zakletý zámek už dorazil. Už se těším, jak se večer s Mikim zavrtáme pod peřinu a... a bude číst.  Zatím koluje po IKONu mezi dospělákama a všichni se diví, že tam jsou i úkoly a zamyšlení nad jednotlivýma pohádkama, že to ještě neviděli.  A obrázky se líbí. Nemám na to moc čas, krokodýla stejného jsem zatím nenašel."

 

 

"Och, to je velmi pekna kniha. Prave včera mi prišla. Som z nej nadšena  Ani vám nebudem hovorit, ze uz odvčera je dcerka zakliata striedavo na ježka a medveda (stihli sme len dve rozpravky)." 

Po této zprávě následovala první recenze.

"...ta knížka Zakletý zámek je skvostná!!! Adam jí přinesl domů a každý večer před spaním ji čteme prdochovi. To jak je psána ... Paráda!!! Adámek se ptá na význam slov, které ve svém slovníku běžné nemám ... Je to skvělý!!! A to že za mě někdo vymyslel otázky a já si je na konci pohádky nemusím tahat z paty .... JOOO!!!! ... Velkej palec nahoru!!!!

Dělat tyhle věci mají velkej smysl .... Takže celými vašemu týmu velký dík za nás rodiče!" 

 

Články a recenze