Nový školní rok začíná

06.09.2014 07:44

Co se připravuje u Pohádek pro společné čtení?

Máme za sebou první školní týden a školní i mimoškolní aktivity se začínají rozjíždět. Už během prázdnin jsme začali chystat novou nabídku dílen, seminářů a kurzů pro knihovny a školy, projekt vzdělávací aktivity a pracovní sešit pro kurzy biblioterapie, přihlásili jsme se na konferenci o počátečním čtenářství a na již tradiční konferenci Dyskorunka, kterou pořádá DYS-centrum Praha, jehož předsedkyně, dětská psycholožka, dr. Lenka Krejčová, je naší odbornou lektorkou. 
 

Nabídka materiálů a aktivit

  
Moc nás těší Váš zájem o pohádkové dílny, odkazy na odborných stránkách či na stránkách škol a knihoven i projevené přátelství na sociálních sítích. S radostí zašleme nabídku publikací a našich dílen s vlastní metodikou se semináři pro knihovníky, pedagogy a rodiče. Pokud máte o nabídku zájem, pište si na spolecnecteni@gmail.com. Akce můžete sledovat v našem kalendáři.
 

Kde nás můžete vidět na veřejnosti?

 
Několikrát do roka máme možnost se představit široké veřejnosti. O těchto akcích vás budeme včas informovat. Už dnes víme, že se budeme prezentovat na odborné konferenci Dyskorunka a pravděpodobně jako v minulých letech na knižním veletrhu Svět knihy (díky partnerství s kampaní Rosteme s knihou).
 
 
 
V komornějším prostředí knihoven, škol, na rodinných pobytech s dětmi jsme nejradši. Hledáme odpovědi na otázky Jak si muž získá ženu nebo Co je cesta za štěstím. Už brzy nás čeká Týden knihoven (první týden v říjnu).