Pořád se něco děje

12.06.2019 08:40

Možná by se mohlo zdát, že Pohádky pro společné čtení odpočívají, ale není tomu tak. Snažíme se získávat novou inspiraci, nové nápady, nové dovednosti, setkávat se s dětmi, rodiči, učitelkami, knihovníky. Tvoříme novou knihu a pracovní listy. Vzděláváme se a překračujeme komfortní zóny, abychom vám byli blíž.

Jedním z velkých mezníků byl pro mě půlroční kurz Rozvíjím svůj svět od Spiralis. Pod vedením skvělých lektorek jsme do hloubky zmapovaly své kompetence, vytvořily finanční plán, učily se vypracovat projekt a nakonec se učily, jak dát světu o sobě vědět. K dispozici jsme měli i podporu mentorů a možnost individuálních konzultací.

Předáním certifikátů ale podpora neskončila. Po čase jsme dostali možnost natočit svoji videovizitku, což byl pro mě několik let nepřekonatelný problém. S pomocí odborníků, v příjemné atmosféře, se to jednoho krásného dne podařilo. Díky profíkům!

Videovizitka

V úterý 11. 6. jsme se sešli v Praze na Národním fóru Rozvíjím svůj svět, kde jsme se dozvěděli spoustu nových informací, užili jsme si sdílení a společných aktivit. Pro mě je taky velmi cenné přátelství s účastníky z Litomyšle, jelo nás 6 společně do Prahy vlakem a moc jsme si to užily a naplánovaly nové spolupráce.

Je toho hodně, co přibývá, brzy se dozvíte, co jsme pro vás připravily. Sledujte náš Facebook, kde se aktuality objevují okamžitě.

Užívejte si krásné letní dny!

Alena Vorlíčková