Kouzelný začátek roku 2020

12.01.2020 06:49

Přejeme všem čtenářům a všem, co nás podporujete, každodenní malé i velké zázraky s knížkou...

Děkujeme za Vaši podporu při vydání a propagaci knížky  Vílí kouzla , za fotky a slova o tom, jak se vašim dětem líbila, moc si toho vážíme. Prodej probíhá dál na této stránce - Vílí kouzla nabídka

Nový rok začal u Pohádek pro společné čtení docela svižně. Plynule navázal na ten minulý, o kterém si  můžete přečíst v článku Úspěšný rok 2019 (i když tak ze začátku vůbec nevypadal). V textu je i zmínka o rozhovoru pro časopis Informatorium z nakladatelství Portál - minulý týden jsme ho dostaly od naší podporovatelky oskenovaný. Vyšel v prvním čísle tohoto roku 1/2020, přečíst si ho můžete i na našem Facebooku.

  

Seminář pro pedagogy a další zájemce Pohádky pro společné čtení se jako každým rokem koná v Praze v DYScentru, letos 9. března. Více informací a přihlášky na jejich stránkách DYScentrum.org.

Pohádková dílna s Vílími kouzly se připravuje v knihovně ve Svitavách na 12. února (o jarních prázdninách), další ve školách právě domlouváme - první u Blanska už v lednu.

Na konci února opět budeme na Knižním festivalu v Ostravě, budeme vás průběžně informovat.

Do konce ledna trvá výstava o Pohádkách pro společné čtení, kterou připravila ilustrátorka Petra Řehová v knihovně ve Vratimově.

Seznam už naplánovaných akcí na této stránce stále aktualizujeme.

Těším se na setkání s vámi :-)

Alena Vorlíčková

Ptejte se, objednávejte, pište na mail spolecnecteni@gmail.com